top of page
årsfest_edited_edited.jpg

NORDISK UGE

Juridisk Selskab er medlem af Nordiska Sekretariatet, som er et samarbejde mellem 10 juridiske studenterforeninger i de nordiske lande. Nordiska Sekretariatet blev officielt stiftet i 1991, men samarbejdet mellem flere af foreningerne kan spores helt tilbage til 1800-tallet. I dag består Nordiska Sekretariatet af én forening på Island (Orator), to foreninger i Norge (Bergen og Oslo), én forening i Sverige (Stockholm), fem foreninger i Finland (Artikla, Codex, Pykälä, Lex og Justus), samt naturligvis Juridisk Selskab, Århus. Læs mere om foreningerne under ”Venskabsforeninger”.

 

Hver forening afholder årligt en ”Nordisk Uge”, hvor foreningen inviterer de øvrige medlemsforeninger til en uge med faglige arrangementer, hyttetur, sightseeing i de smukke nordiske byer, fester, den traditionelle ”årsfest”, hvor deltagerne får mulighed for at lufte gallakjoler og kjolesæt og meget mere.

 

Som deltager betaler du en egenbetaling på max 180-200 euro, der inkluderer kost og logi. Du skal dog selv sørge for morgenmad og transport. Juridisk Selskab dækker halvdelen af dine transportomkostninger, dog op til max 1000 kr.

 

Er du interesseret i at komme med? Kontakt vores internationale sekretær på post@juridisk-selskab.dk eller skriv til os på Facebook.

 

 

Århus Nordisk Uge

Juridisk Selskab afholder sin Nordiske Uge hvert år i uge 6 – og du har mulighed for at komme med!

 

Som medlem af Juridisk Selskab kan du deltage i Nordisk Uge som enten vært eller hjælper. Som vært skal du have én (eller flere, hvis du har plads) af gæsterne fra Norden boende. Gæsten vil stort set kun opholde sig hos dig for at sove, da vi i øvrigt ellers har fuldt program. Som hjælper skal du hjælpe til en række af vores arrangementer i løbet af ugen. Som både hjælper og vært får du mulighed for at deltage i det fulde program i løbet af ugen. Bemærk dog, at årsfesten er egenbetaling.

 

Er du interesseret i at være vært eller hjælper? Kontakt vores internationale sekretær på post@juridisk-selskab.dk eller skriv til os på Facebook.

Kommende Nordiske Uger

Pykälä Nordic Week 2024
Pykälä Nordic Week 2024
Hvornår
10. apr. 2024, 19.00 – 14. apr. 2024, 23.00
Hvor
Helsingfors,
Helsingfors, Finland
bottom of page