top of page

OM OS

Hvem er Juridisk Selskab?

Juridisk Selskab, i daglig tale JUS, er på Aarhus Universitets, juras største studenterforening med knap 1.000 medlemmer spredt på de forskellige årgange. Foreningen blev stiftet i 1977, og JUS er traditionsrig med alt, hvad det indebærer.

 

Bestyrelsen består af 11-13 medlemmer, samt 2 kandidatmedlemmer, der typisk er tidligere bestyrelsesmedlemmer. Alle vælges på den årlige generalforsamling i slutningen af februar, hvor alle foreningens medlemmer har mulighed for at få indflydelse på den kommende bestyrelse og stemme.

 

Juridisk Selskab står for at arrangere både sociale arrangementer, såsom fester og fredagsbarer, samt faglige arrangementer, der er skræddersyede til at berige de jurastuderendes fremtidige karriere. Det spænder fra alt som besøg på advokatkontorer, faglige oplæg til hjælp på jurastudiet og vores årlige Københavner-tur.

 

Vores formål er særligt at skabe et godt studiemiljø for de jurastuderende, der kan give et afbræk i en hverdag med bøgerne. 

 

Juridisk Selskab afholder derudover hvert år en juridisk jobmesse, er ansvarlig for at arrangere en eller flere studieture og en skitur, samt har ansvaret for at sende jurastuderende ud på Nordisk Uge, som finder sted 11 gange om året.

Juridisk Selskab - Rusuge 2023 (1 of 12).JPG
bottom of page