top of page

FESTER OG FREDAGSBARER

Fest 2.jpeg

FESTER

En af JUS' største opgaver er at arrangere og afvikle de legendariske JUS-fester for de jurastuderende på Aarhus Universitet. 

JUS afholder hvert år en fest i RUS-ugen for de nye jurastuderende, efterfulgt af en semesterstartsfest for alle JUS-medlemmer for at byde dem velkommen tilbage til studiet. I løbet af efteråret afholder vi vores største fest "Monte Carlo", hvor vi ruller den røde løber ud, og folk ankommer i flotte kjoler og jakkesæt. Her kommer der også en live kunstner og varmer op til det vildeste floor.

 

Når vinterens eksamener er overstået, afholder vi endnu en semesterstartsfest, efterfulgt af vores traditionsrige årsfest, hvor vi i øvrigt får fint besøg af vores venskabsforeninger fra Norden. I samme uge afholdes Nordisk Uge i Aarhus, hvor man som jurastuderende har mulighed for at møde andre jurastuderende på tværs af landegrænserne.

 

Når forårssemestret er slut, sender vi alle på en velfortjent sommerferie med vores sommerfest. Her er der rig mulighed for at skåle over en kold fadøl og nyde solens stråler foran vores alle sammens Samfundsfaglige Fredagsbar!

Adgang til fester (undtagen RUS-festen, som kun er åben for nye studerende) kræver JUS-medlemskab.

 

Husk at du kan få et studielangt medlemskab for kun 300 kr. 

humanjura_edited.jpg

FREDAGSBARER

JUS er en del af Samfundsfaglig Fredagsbar - også kendt som SAMF - hvor vi sammen med Politologisk Forening og Kein Cortex, der er studenterforeninger på henholdsvis statskundskab og psykologi, arrangerer både korte og lange fredagsbarer i løbet af semestret.

Vi afholder korte fredagsbarer hver anden fredag fra kl. 15-19 hvert semester. To gange hvert semester udvides disse imidlertid med en lang bar, hvor vi først lukker og slukker kl. 02. 

Vores gode venskab med SAMF administreres af vores Klubven.

JUS og SAMF har et tæt samarbejde med universitetet, og vi glæder os til at kunne byde jer velkommen til Samfundsfaglig Fredagsbar.

Ingen kommende events lige nu
bottom of page