top of page

FESTER OG FREDAGSBARER

Ingen fest uden hest

Fest 2.jpeg

FESTER

En af JUS' største opgaver er at arrangere og afvikle de legendariske JUS-fester for de jurastuderende på Aarhus Universitet. 

JUS afholder hvert år en fest i RUS-ugen for de nye jurastuderende, efterfulgt af en semesterstartsfest for alle JUS-medlemmer for at byde dem velkommen tilbage til studiet. I løbet af efteråret afholder vi vores største fest "Monte Carlo", hvor vi ruller den røde løber ud, og folk ankommer i flotte kjoler og jakkesæt. Når vinterens eksamener er overstået, afholder vi endnu en semesterstartsfest, efterfulgt af vores traditionsrige årsfest, hvor vi i øvrigt får fint besøg af vores venskabsforeninger fra Norden. Når forårssemestret er slut, sender vi alle på en velfortjent sommerferie med vores sommerfest. 

Adgang til fester (undtagen RUS-festen, som kun er åben for nye studerende) kræver JUS-medlemskab.


Husk at du kan få et studielangt medlemskab for kun 300 kr. 

humanjura_edited.jpg

FREDAGSBARER

JUS er en del af Samfundsfaglig Fredagsbar - også kendt som SAMF -, hvor vi sammen med Politologisk Forening og Kein Cortex, der er studenterforeninger på henholdsvis statskundskab og psykologi, arrangerer både korte og lange fredagsbarer.

VI afholder korte fredagsbarer hver anden fredag fra kl. 15-19 hvert semester. To gange hvert semester udvides disse imidlertid med en lang bar, hvor vi først lukker kl. 02. 

SAMF administreres af en SAMF-koordinator, samt en kasserer. Samarbejdet koordineres på vegne af JUS af vores SAMF-koordinator. 

JUS og SAMF har et tæt samarbejde med universitetet, og vi glæder os til at kunne byde jer velkommen til Corona-ansvarlige fredagsbarer, når situationen tillader det. 

Fester og fredagsbarer: Programs

Fester og fredagsbarer året 2022/2023

Fester og fredagsbarer: Upcoming Events
bottom of page