top of page

FESTER OG FREDAGSBARER

Fest 2.jpeg

FESTER

En af JUS' største opgaver er at arrangere og afvikle de legendariske JUS-fester for de jurastuderende på Aarhus Universitet. 

JUS afholder hvert år en fest i RUS-ugen for de nye jurastuderende, efterfulgt af en semesterstartsfest for alle JUS-medlemmer for at byde dem velkommen tilbage til studiet. I løbet af efteråret afholder vi vores største fest "Monte Carlo", hvor vi ruller den røde løber ud, og folk ankommer i flotte kjoler og jakkesæt. Her kommer der også en live kunstner og varmer op til det vildeste floor.

 

Når vinterens eksamener er overstået, afholder vi endnu en semesterstartsfest, efterfulgt af vores traditionsrige årsfest, hvor vi i øvrigt får fint besøg af vores venskabsforeninger fra Norden. I samme uge afholdes noridks uge i Aarhus, hvor man som jurastuderende har mulighed for at møde andre jurastuderende på tværs af landegrænserne.

 

Når forårssemestret er slut, sender vi alle på en velfortjent sommerferie med vores sommerfest. Her er der rig mulighed for at skåle over en kold fadøl og nyde solens stråler foran vores alle sammens Samfundsfaglige Fredagsbar!

Adgang til fester (undtagen RUS-festen, som kun er åben for nye studerende) kræver JUS-medlemskab.

 

Husk at du kan få et studielangt medlemskab for kun 300 kr. 

humanjura_edited.jpg

FREDAGSBARER

JUS er en del af Samfundsfaglig Fredagsbar - også kendt som SAMF - hvor vi sammen med Politologisk Forening og Kein Cortex, der er studenterforeninger på henholdsvis statskundskab og psykologi, arrangerer både korte og lange fredagsbarer i løbet af semestret.

Vi afholder korte fredagsbarer hver anden fredag fra kl. 15-19 hvert semester. To gange hvert semester udvides disse imidlertid med en lang bar, hvor vi først lukker og slukker kl. 02. 

Vores gode venskab med SAMF administreres af vores Klubven.

JUS og SAMF har et tæt samarbejde med universitetet, og vi glæder os til at kunne byde jer velkommen til Samfundsfaglig Fredagsbar.

KOMMENDE FESTER OG FREDAGSBARER

 • 03. okt. 12.00 – 08. okt. 12.00
  Bruxelles, Bruxelles, Belgien
  Fik du heller ikke plads på dette års store tur?Var storetur for dyr? Så frygt ej, JUS har dig! JUS relancerer i år EU-turen, hvor destinationen i år er Bruxelles!
 • Monte Carlo 2023
  Monte Carlo 2023
  fre. 13. okt.
  13. okt. 20.00 – 14. okt. 02.00
  Aarhus, bygning 1321, Bartholins Allé, 8000 Aarhus C, Danmark
  Dette års mest eksklusive fest i Samfundsfaglig Kantine er her! Kridt danseskoene op og træk i dit stiveste puds (dvs. cocktailkjoler og smoking). Tag dine bedste studiekammerater med og indtag den røde løber og floor. Aftenen bliver piftet op af LIVE kunstner (tba), mens jeres JUS serverer i baren!
 • SAMF LANG bar
  SAMF LANG bar
  fre. 03. nov.
  03. nov. 15.00 – 04. nov. 02.00
  Aarhus, bygning 1321, Bartholins Allé, 8000 Aarhus C, Danmark
 • SAMF KORT bar
  SAMF KORT bar
  fre. 10. nov.
  Flere datoer
  ÅBENT
  10. nov. 15.00 – 19.00
  Aarhus, bygning 1321, Bartholins Allé, 8000 Aarhus C, Danmark
bottom of page