STUDIETUR OG SKITUR

JUS arrangerer en årlig studietur, samt en årlige skitur, for jurastuderende på Aarhus Universitet.

Billede af Yaopey Yong

STUDIETUR

Hvert år tilbyder Juridisk Selskab en studietur til en spændende destination. Turen varer typisk 1 uge og ligger i forårssemesteret. JUS sørger for at arrangere transport (typisk fly) t/r, hotel samt et program med både faglige og sociale arrangementer.

Tidligere destinationer har været New York, Beijing, Vietnam og Moskva. 


Studieturen i året 2021 skulle have gået til Tel Aviv i Israel, hvor der var planlagt faglige arrangementer, såsom besøg på advokatkontorer, samt sociale arrangementer, såsom en dagstur til blandt andet Det Døde Hav.


Egenbetalingen ligger typisk på 5-8.000 kr. alt afhængig af destinationen. Prisen inkluderer som hovedregel al transport og hotel, samt dækning fra rejsegarantifonden, samt enkelte udflugter.


Hold øje med siden "begivenheder", samt vores sociale medier for oplysninger om den næste tur. Vi håber at se dig på vores tur i 2022!

Udflugter og det faglige program, samt visse udgifter til hotel og transport dækkes ofte af sponsorater og fonde. Juridisk Selskab er dybt taknemmelige for alle, der vælger at sponsorere vores tur. Ethvert bidrag bidrager til, at vi kan give de studerende en uforglemmelig tur.Billede af Joan Oger

SKITUR

Juridisk Selskab arrangerer tillige en skitur for de jurastuderende på Aarhus Universitet. Skituren bliver typisk afviklet i uge 5, hvor turen går til en spændende (ski-) destination.


Tidligere destinationer har været Avoriaz, Alpe D'Huez og Val Thorens.


Egenbetalingen ligger typisk på ca. 4.000 kr. Prisen inkluderer som regel transport t/r, liftkort samt hotel. Derudover skal man selv betale evt. skilleje. 


Skituren i 2021 skulle have været gået til Val Thorens, hvor programmet ville bestå af masser af skiløb, afterski, "Tour de Chambre", Klub 100 samt god gammeldags hygge.   

Skituren er en fantastisk oplevelse, hvor du får mulighed for at lære folk at kende på tværs af studiet. Vi håber på at se dig på skituren i 2022!

 
 • JUS tager til Toronto
  søn. 27. feb.
  Toronto
  27. feb. 2022 08.00 – 07. mar. 2022 12.00
  Toronto, Toronto, Ontario, Canada
  Har i også savnet at rejse rundt, siden Corona fik sit tag? Så er det nu I skal sætte et stort kryds i kalenderen d. 27 februar - 7. marts 2021, hvor vi tager på tur til Toronto!
  Del