top of page

STUDIETUR OG SKITUR

JUS arrangerer en årlig studietur, samt en årlige skitur, for jurastuderende på Aarhus Universitet.

Bangkok 2023.png

UDLANDSTUR/STUDIETUR

Hvert år tilbyder Juridisk Selskab en studietur til en spændende destination. Turen varer typisk +1 uge og ligger i forårssemesteret. JUS sørger for at arrangere transport (typisk fly) t/r, hotel samt et program med både faglige og sociale arrangementer.

Tidligere destinationer har været New York, Beijing, Vietnam, Moskva og Bangkok. 

Egenbetalingen ligger typisk på 5-8.000 kr. alt afhængig af destinationen. Prisen inkluderer som hovedregel al transport og hotel, samt dækning fra rejsegarantifonden samt enkelte udflugter. Vi plejer både at have faglige indslag, kulturelle besøg og sociale arrangementer, så alle deltagere bliver rystet sammen på tværs af årgange.

 

Hold øje med siden "Begivenheder", samt vores sociale medier for oplysninger om de næste ture. 

Vi håber at se dig på en studietur!

Udflugter og det faglige program, samt visse udgifter til hotel og transport, dækkes ofte af sponsorater og fonde. Juridisk Selskab er dybt taknemmelig for alle, der vælger at sponsorere vores ture. Ethvert bidrag er med til, at vi kan give de studerende en uforglemmelig tur!

 

Billede af Joan Oger

SKITUR

Juridisk Selskab arrangerer tillige en skitur for de jurastuderende på Aarhus Universitet. Skituren bliver typisk afviklet i uge 5, hvor turen går til en spændende (ski-)destination.

 

Tidligere destinationer har været Avoriaz, Alpe D'Huez og Val Thorens.

 

Egenbetalingen ligger typisk på ca. 4.000 kr. Prisen inkluderer som regel transport (bus) t/r, liftkort samt hotel eller indkvartering i hytter. Derudover skal man selv betale evt. skilleje eller medbringe selv.

 

Typisk på programmer er en masse skiløb, afterski, sociale aktiviteter samt god gammeldags hygge.

Skituren er en fantastisk oplevelse, hvor du får mulighed for at lære folk at kende på tværs af studiet.

Vi håber på at se dig på skituren næste gang!

bottom of page