STUDIETUR OG SKITUR

JUS arrangerer en årlig studietur, samt en årlige skitur, for jurastuderende på Aarhus Universitet.

scott-webb-VL-OvBppmzI-unsplash.jpg

STUDIETUR

Hvert år tilbyder Juridisk Selskab en studietur til en spændende destination. Turen varer typisk 1 uge og ligger i forårssemesteret. JUS sørger for at arrangere transport (typisk fly) t/r, hotel samt et program med både faglige og sociale arrangementer.

Tidligere destinationer har været New York, Beijing, Vietnam og Moskva. 


Studieturen er (endelig!) tilbage i 2022. Vi inviterer jer med til skønne Toronto i Canada, hvor der er planlagt faglige arrangementer, såsom besøg på advokatkontorer, samt sociale arrangementer.

Egenbetalingen ligger typisk på 5-8.000 kr. alt afhængig af destinationen. Prisen inkluderer som hovedregel al transport og hotel, samt dækning fra rejsegarantifonden, samt enkelte udflugter.


Hold øje med siden "begivenheder", samt vores sociale medier for oplysninger om de næste ture. Klik på linket nedenfor for at læse mere om vores tur til Toronto. Vi håber at se dig på en studietur!

Udflugter og det faglige program, samt visse udgifter til hotel og transport dækkes ofte af sponsorater og fonde. Juridisk Selskab er dybt taknemmelige for alle, der vælger at sponsorere vores tur. Ethvert bidrag bidrager til, at vi kan give de studerende en uforglemmelig tur.Billede af Joan Oger

SKITUR

Juridisk Selskab arrangerer tillige en skitur for de jurastuderende på Aarhus Universitet. Skituren bliver typisk afviklet i uge 5, hvor turen går til en spændende (ski-) destination.


Tidligere destinationer har været Avoriaz, Alpe D'Huez og Val Thorens.


Egenbetalingen ligger typisk på ca. 4.000 kr. Prisen inkluderer som regel transport t/r, liftkort samt hotel. Derudover skal man selv betale evt. skilleje. 

Skituren i 2022 går igen til smukke Val Thorens.  hvor programmet vil bestå af masser af skiløb, afterski, sociale aktiviteter samt god gammeldags hygge.   

Skituren er en fantastisk oplevelse, hvor du får mulighed for at lære folk at kende på tværs af studiet. Vi håber på at se dig på skituren til Val Thorens i 2022!

 

Upcoming Events

 • JUS tager til Toronto
  søn. 27. feb.
  Toronto
  27. feb. 08.00 – 07. mar. 12.00
  Toronto, Toronto, Ontario, Canada
  Har i også savnet at rejse rundt, siden Corona fik sit tag? Så er det nu I skal sætte et stort kryds i kalenderen d. 27 februar - 7. marts 2021, hvor vi tager på tur til Toronto!
  Del
 • SKITUR: Val Thorens 2022
  fre. 28. jan.
  Les Belleville
  28. jan. 17.00 – 04. feb. 17.00
  Les Belleville, Val Thorens, 73440 Les Belleville, Frankrig
  Endelig er det blevet den tid på året, hvor JUS igen kan invitere alle vores medlemmer til et af juras fedeste events, nemlig skituren!
  Del