top of page

STUDIETUR OG SKITUR

JUS arrangerer en årlig studietur, samt en årlige skitur, for jurastuderende på Aarhus Universitet.

b.jpeg

STUDIETUR

Hvert år tilbyder Juridisk Selskab en studietur til en spændende destination. Turen varer typisk 1 uge og ligger i forårssemesteret. JUS sørger for at arrangere transport (typisk fly) t/r, hotel samt et program med både faglige og sociale arrangementer.

Tidligere destinationer har været New York, Beijing, Vietnam og Moskva. 


Vi inviterer jer med til skønne Bangkok i Thailand, hvor der er planlagt faglige arrangementer, såsom besøg på advokatkontorer, samt sociale arrangementer.

Egenbetalingen ligger typisk på 5-8.000 kr. alt afhængig af destinationen. Prisen inkluderer som hovedregel al transport og hotel, samt dækning fra rejsegarantifonden, samt enkelte udflugter.


Hold øje med siden "begivenheder", samt vores sociale medier for oplysninger om de næste ture.  Vi håber at se dig på en studietur!

Udflugter og det faglige program, samt visse udgifter til hotel og transport dækkes ofte af sponsorater og fonde. Juridisk Selskab er dybt taknemmelige for alle, der vælger at sponsorere vores tur. Ethvert bidrag bidrager til, at vi kan give de studerende en uforglemmelig tur.Billede af Joan Oger

SKITUR

Juridisk Selskab arrangerer tillige en skitur for de jurastuderende på Aarhus Universitet. Skituren bliver typisk afviklet i uge 5, hvor turen går til en spændende (ski-) destination.


Tidligere destinationer har været Avoriaz, Alpe D'Huez og Val Thorens.


Egenbetalingen ligger typisk på ca. 4.000 kr. Prisen inkluderer som regel transport t/r, liftkort samt hotel. Derudover skal man selv betale evt. skilleje. 

Skituren i 2023 går igen til smukke Val d'isere.  hvor programmet vil bestå af masser af skiløb, afterski, sociale aktiviteter samt god gammeldags hygge.   

Skituren er en fantastisk oplevelse, hvor du får mulighed for at lære folk at kende på tværs af studiet. Vi håber på at se dig på skituren til Val d'isere i 2023!

Studietur og skitur: Programs

Upcoming Events

 • Storetur 2023: JUS tager til Bangkok
  tir. 28. feb.
  Bangkok, Thailand
  28. feb. 19.00 – 09. mar. 19.00
  Bangkok, Thailand
  Del
 • JUS tager til Val d'isere
  fre. 27. jan.
  Val d'Isère
  27. jan. 17.00 – 05. feb. 17.00
  Val d'Isère, 73150 Val d'Isère, Frankrig
  Del
Studietur og skitur: Upcoming Events
bottom of page