top of page

FAGLIGE ARRANGEMENTER

Optimer din studietid

Billede af Tingey Injury Law Firm

EVENTS

Den faglige sekretær for JUS er hvert år ansvarlig for at arrangere og afvikle spændende faglige arrangementer for de jurastuderende på Aarhus Universitet. 

Coronapandemien har ændret verden, men samfundet er heldigvis på vej tilbage til 'normalen' og JUS glæder sig til at afholde faglige arrangementer i form af fysiske foredrag, workshops og meget mere i det kommende skoleår.  

Vi anbefaler dig at se nendenfor, samt følge med på siden "begivenheder" eller på vores sociale medier, for at holde dig opdateret om, hvilke faglige arrangementer du kan deltage i. 

KØBENHAVNERTUR

Hvert år inviterer vi vores medlemmer på den traditionsrige tur til København, som er en endagstur med flere faglige indslag. Tidligere har vi blandt andet besøgt Justitsministeriet, Forsvaret, Novo Nordisk og Højesteret. Turen slutter som regel altid med et besøg hos vores samarbejdspartner, Plesner Advokatpartnerselskab.

Følg med på vores begivenhedsside, samt Facebook og Instagram for holde dig opdateret om, hvilke faglige arrangementer vi afholder. 

Billede af Nick Karvounis
Faglige arrangementer: Programs
bottom of page