FAGLIGE ARRANGEMENTER

Optimer din studietid

Billede af Tingey Injury Law Firm

EVENTS

Den faglige sekretær for JUS er hvert år ansvarlig for at arrangere og afvikle spændende faglige arrangementer for de jurastuderende på Aarhus Universitet. 

Coronapandemien har ændret verden, men samfundet er heldigvis på vej tilbage til 'normalen' og JUS glæder sig til at afholde faglige arrangementer i form af fysiske foredrag, workshops og meget mere i det kommende skoleår.  

Vi anbefaler dig at se nendenfor, samt følge med på siden "begivenheder" eller på vores sociale medier, for at holde dig opdateret om, hvilke faglige arrangementer du kan deltage i. 

KØBENHAVNERTUR

Hvert år inviterer vi vores medlemmer på den traditionsrige tur til København, som er en endagstur med flere faglige indslag. Tidligere har vi blandt andet besøgt Justitsministeriet, Forsvaret, Novo Nordisk og Højesteret. Turen slutter som regel altid med et besøg hos vores samarbejdspartner, Plesner Advokatpartnerselskab.

Følg med på vores begivenhedsside, samt Facebook og Instagram for holde dig opdateret om, hvilke faglige arrangementer vi afholder. 

Billede af Nick Karvounis
 

Faglige begivenheder

 • JUS X DJØF: Clement og Klimadebatten
  29. nov. 2021 17.00 – 18.30
  Aarhus, Nordre Ringgade 4, 8000 Aarhus, Danmark
  Kom med til Debatten når Clement indtager Aula'en og stiller skarpe spørgsmål til sine gæster, omhandlende klimadebatten.
  Del
 • JUS X DJØF: Rundt om Strafferetten
  25. nov. 2021 16.00 – 18.00
  Aarhus, Bartholins Allé, 8000 Aarhus, Danmark
  Kom med, og bliv klogere på en karriere inde for strafferetten, når JUS i samarbejde med DJØF inviterer til spændende oplæg og aftensmad!
  Del
 • Københavnertur
  fre. 29. okt.
  København
  29. okt. 2021 05.45 – 23.15
  København, København, Danmark
  Sæt kryds i kalenderen fredag d. 29 oktober 2021. Her tager JUS til København med spændende studiebesøg, og masser af hygge, på programmet.
  Del
 • Gorrissen Federspiel x JUS: Bæredygtig Transformation
  27. okt. 2021 17.00 – 19.00
  Aarhus, Silkeborgvej 2, 8000 Aarhus, Danmark
  Kom på studiebesøg her i Aarhus, og bliv klogere på arbejdet med bæredygtig transformation hos både danske og internationale klienter, når Juridisk Selskab inviterer til studiebesøg i samarbejde med Gorrissen Federspiel!
  Del