top of page

fre. 28. jan.

|

Les Belleville

SKITUR: Val Thorens 2022

Endelig er det blevet den tid på året, hvor JUS igen kan invitere alle vores medlemmer til et af juras fedeste events, nemlig skituren!

TILMELDINGEN FOREGÅR VIA FB
Læs mere nedenfor
SKITUR: Val Thorens 2022
SKITUR: Val Thorens 2022

Tid & sted

28. jan. 2022, 17.00 – 04. feb. 2022, 17.00

Les Belleville, Val Thorens, 73440 Les Belleville, Frankrig

Om eventet

I år går JUS' legendariske skitur mod Val Thorens i Frankrig, og vi håber, at det bliver en kæmpe succes igen, som det har været hvert år (undtagen sidste, rip Corona).

 Val Thorens har en unik charme og fantastisk beliggenhed og er en del af et større sammenhængende skiområde, kaldet Les 3 Vallees. På dansk, de tre dale.

Lidt random facts om Tour de France og Val Thorens: Val Thorens var i 1994 målby ved Tour de France for en bjergetape over 149 km med startby i le Bourg-d'Oisans. Derudover var Val Thorens i 2019 målby for endnu en bjergetape over 131 km med startby i Albertville. Sidstnævnte etape blev på grund af forventning om uvejr forkortet til 59 km, således den gik direkte fra Alberteville til Val Thorens og ikke over bl.a. stigningen Cormet de Roselend, som oprindeligt planlagt. Der var også sket jordskred her og Julian Alaphilippe var ekstremt utilfreds - hvilket man forstår, for han mistede den gule trøje..

Val Thorens er derudover også kendt for sit sindssygt fede skiområde og endnu federe byliv! Så tag din makker under armen og tag med på den fedeste skitur nogensinde.

 Praktiske informationer:  - Pris pr. person: DKK 4295.-  - 6 dages lokalt liftkort. Dog mulighed for at købe et udvidet liftkort, hvor man kan komme rundt mellem de 3 dale!  - Indkvartering i standard lejlighed med køkken/bad/toilet i øvre bydel  - Guideservice på destinationen og med i bussen  - Mulighed for tilkøb af fly til og fra + transfer  - Alle dækkes af dansk rejsegaranti

 Tilmelding sker via et link som bliver delt på vores facebook event side. Læs mere her: https://www.facebook.com/events/846581809363335/?active_tab=discussion 

Del denne begivenhed

bottom of page