top of page

ons. 13. dec.

|

Plesner

Plesner inviterer: Skarp til skatteret

Vil du også være skarp til skatteret? Plesner inviterer igen i år jurastuderende fra Aarhus Universitet, Syddansk Universitet og Aalborg Universitet til eksamensforberedende workshop i skatteret. Der vil være skarpe faglige oplæg og god mulighed for at stille spørgsmål.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Plesner inviterer: Skarp til skatteret
Plesner inviterer: Skarp til skatteret

Tid & sted

13. dec. 2023, 12.00 – 18.00

Plesner, Amerika Pl. 37, 2100 København, Danmark

Gæster

Om eventet

Plesner Skatteretsworkshop 2023

Vil du også være skarp til skatteret?  Plesner inviterer igen i år jurastuderende fra Aarhus Universitet, Syddansk Universitet og Aalborg Universitet til eksamensforberedende workshop i skatteret. Workshoppen afholdes onsdag d. 13. december, og der vil være skarpe faglige oplæg, god mulighed for at stille spørgsmål, og så vil der selvfølgelig blive givet tips og tricks til eksamen. Workshoppen afholdes ved Plesners kontor i København på Amerika Plads 37, men AU-studerende har både mulighed for at deltage fysisk eller virtuelt.

Vi anvender samme pensum, som du skal kunne til eksamen, og du bliver trænet i at forstå og arbejde med eksamensrelevante cases i samarbejde med dine medstuderende. På workshoppen vil du blive undervist af partner Peter Barsøe Østergaard, advokat Neel Støier og advokatfuldmægtig Astrid Kjær Bahlke, der alle er en del af Plesners team for Skatter og Afgifter. Peter er specialiseret i skattemæssig due diligence og skattemæssige aspekter ved strukturering af opkøb, frasalg og omstruktureringer. Neel beskæftiger sig primært med førelse af administrative sager, retssager samt rådgivning om skatte- og afgiftsmæssige forhold. Hun har derudover erfaring med at undervise i skatteret fra Københavns universitet. Astrid beskæftiger sig med rådgivning samt førelse af administrative sager og retssager om skatte- og afgiftsmæssige forhold.

Tilmelding til virtuel deltagelse sker igennem følgende link: https://attendee.gotowebinar.com/register/8074787441165203808

Tilmelding til fysisk deltagelse sker ved at klikke på "S.U." og udfylde dine oplysninger.

Ved fysisk deltagelse skal deltagerne selv bestille transport frem og tilbage til Plesner (ved bus eller tog). Transporten vil blive refunderet ved fremvisning af kvittering på dagen.

Dagens forløb Klokken 12 til 12.30: Arrangørerne fra Plesner byder velkommen

Klokken 12.30-18: Skatteretsoplæg afholdes (inklusiv pauser) af partner Peter Barsøe Østergaard, advokat Neel Støier og advokatfuldmægtig Astrid Kjær Bahlke

I programmet indgår generel undervisning i eksamensrelevante emner, opgaveløsning og gennemgang af opgavesæt. Herudover er der afsat tid til diskussion af opgaveteknik, ligesom underviserne giver gode råd og står til rådighed for at svare på spørgsmål.

OBS: Der er tilmeldingsfrist for fysisk deltagelse d. 1. december.

Del denne begivenhed

bottom of page