top of page

fre. 14. maj

|

Online event

ONLINE KLUB100

Kom med til forårets online EVENT, når JUS skyder en online klub100 af stablen, og livestreamer det hjem til din stue!

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
ONLINE KLUB100
ONLINE KLUB100

Tid & sted

14. maj 2021, 17.00

Online event

Om eventet

JUS INVITERER TIL ONLINE KLUB100  

D. 14 maj kl. 17.00 skyder JUS en klub100 af stablen, hvor vi glæder os til at ser jer alle sammen!

Hele fornøjelsen bliver streamet, hvorfor I bare skal klikke ind på linket når tid er. Følg med på vores facebook begivenhed her: https://fb.me/e/R303Xfr0, hvor linket bliver offenliggjort.  

Herefter begynder vores hjemmebryggede klub100 mix, hvor et par medlemmer af bestyrelsen vil sidde klar til at guide jer igennem finurlighederne. Hvem ved? Måske er der overraskelser undervejs - med mulighed for at vide nogle sprøde præmier.

Hvad enten du skal nå en sidste øl inden eksamenerne for alvor går i gang, eller skal fejre en veloverstået gang EU-ret, så er alle mand velkomne - hvad enten man er medlem af JUS eller ej!

HVAD ER EN KLUB100? En klub100 (alternativt; en forlænget Power Hour), er en begivenhed, hvor alle deltagere tager et shot øl i minuttet i 100 minutter. For at man kan huske hvornår man skal drikke, bliver der sat et Mix på med 100 forskellige sange, der skifter når der skal skåles. Det er super simpelt, og super sjovt! Det kræver blot 6 øl pr. person, og shotglas efter behov.

Så sæt dig sammen med så mange som restriktionerne tillader på det tidspunkt, og vær klar til en god gang online hygge! Forhåbentlig bliver det også den sidste omgang online - så vi kan give den maks gas fra næste semester! Vi ses til en suveræn aften!

Del denne begivenhed

bottom of page