top of page

fre. 25. jun.

|

Aarhus

JUS til KAPSEJLADSEN 2021

Kom med til årets fest når JUS tager til Kapsejlads d. 25/6, i år udskifter vi jurabakken med jurabarerne!

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
JUS til KAPSEJLADSEN 2021
JUS til KAPSEJLADSEN 2021

Tid & sted

25. jun. 2021, 08.00

Aarhus, Aarhus C, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

JUS invitere alle jurastuderende til årets fest, fredag d. 25. juni, som er dagen, hvor Kapsejladsen vender tilbage, og der igen skal sejles, bundes og spinnes på Unisøen. 

Kapsejladsen har i 2021 ligesom så mange andre arrangementer måtte tilpasse sig den nuværende situation med Covid-19. FU har derfor arbejdet på højtryk for at kunne stable en kapsejlads på banen som stadig bliver årets fest!  Årets kapsejlads kommer, på baggrund af Corona, ikke til at foregå i Universitetsparken. I stedet vil begivenheden blive spredt over diverse barer i byen, hvor hvert institut vil blive tildelt sin egen bar. Her vil der være meget studievenlige priser, mens selve kapsejladsen bliver streamet på storskærme - som en ægte sportsbegivenhed!

Vi håber, I vil tage godt imod vores plan og støtte op om en Kapsejlads i samarbejde med byens barer, som stadig er spækket med underholdning og konkurrencer hele dagen igennem! 

 Følg med på Facebook:

https://www.facebook.com/groups/1335865280131271

Meld dig ind i gruppen JUS til Kapsejladsen (se ovenstående link), og følg med når der løbende bliver offenligtgjort nye informationer, samt billetter, til Kapsejladsen 2021 - Kampen om det Gyldne Bækken. 

Tilmelding til gruppen er IKKE bindende, hvorfor alle Jurastuderende der overvejer at deltage i år er velkomne. Formålet er at give et overblik over hvor mange der ønsker at være med.

Den 28. maj 2021 blev et link til GRATIS billetter for de jurastuderende blive offentliggjort i facebook gruppen. Der blev udsolgt på en halv time, men FU arbejder på at skaffe flere billetter til os hvorfor det stadig er værd at følge med på facebook hvis man ønsker en billet til dagen. Disse billetter ER bindende, da det gælder som den egentlige tilmelding til begivenheden. Det er altså kun gennem denne facebook gruppe, at Jurastuderende kan få adgang til årets kapsejlads, på jurabaren!

Eventet bliver streamet, så hvis du hellere vil holde kapsejlads hjemme i stuen, er der også mulighed for det. 

Planen kræver et forsamlingsforbud på mindst 100 personer både på byens barer og i parken. Vi håber på (og regner med/krydser fingre for) at se jer den 25 juni til et BRAG af en fest! 

P.S. man kan med fordel se eller gense vores kapsejlads sange fra de tidligere år her: 

https://www.juridisk-selskab.dk/kapsejlads 

P.P.S vi anbefaler at man tjekker dette års sang og video ud her: https://www.youtube.com/watch?v=zno78AmlECY

Del denne begivenhed

bottom of page