top of page

søn. 27. feb.

|

Toronto

JUS tager til Toronto

Har i også savnet at rejse rundt, siden Corona fik sit tag? Så er det nu I skal sætte et stort kryds i kalenderen d. 27 februar - 7. marts 2021, hvor vi tager på tur til Toronto!

TILMELDINGEN ÅBNER 20. SEPTEMBER 2021
Læs mere nedenfor
JUS tager til Toronto
JUS tager til Toronto

Tid & sted

27. feb. 2022, 08.00 – 07. mar. 2022, 12.00

Toronto, Toronto, Ontario, Canada

Om eventet

Vi flyver fra Billund Lufthavn d. 27. februar. 

Flyet afgår kl.11.25, og vi har en mellemlanding på ca. halvanden time i Amsterdam Airport Schiphol. Vi lander i Toronto kl. 15.35 (lokal tid), og tager derfra hen til vores hotel.

 Under hele opholdet skal vi bo på The Anndore House. Vi kommer til at bo på værelser 4-senge med eget bad & toilet. Hotellet ligger kun få minutters gang fra den livlige Yonge Street, 5 minutters gang fra det smarte kvarter i Yorkville og 350 meter fra restauranterne og barerne på Church Street.

 Vi flyver hjem fra Toronto igen d. 6. marts kl. 18.10 (lokal tid). Vi har en mellemlanding i i Amsterdam Airport Schiphol, og lander i Billund d. 7. marts kl. 11.20.

Der er blevet planlagt et program spækket med faglige såvel som sociale/kulturelle aktiviteter. Vi skal bl.a. en heldagstur ud og se Niagara Falls.

Prisen for turen bliver offentliggjort tættere på tilmeldingsfristen, men vil inkluderer følgende: - Fly + hotel, inklusiv morgenmad - Lokal transfer - Heldagstur til Niagara Falls (bus t/r, med guide) - Alle udflugter og besøg på turen

Tilmelding: Tilmeldingen åbner den 20. september kl. 12:00, og sker via mail til post@juridisk-selskab.dk, hvor fulde navn og telefonnummer skal oplyses. Vi har 25 pladser på turen, og disse fordeles efter først til mølle.

 De deltagere som har fået plads på turen, vil modtage oplysninger til betaling af et depositum på 1.500 kr., som skal betales senest 4. oktober kl. 12.00. Efter depositum er betalt, er man sikret en plads på turen.

 OBS: Det er påkrævet for indrejse til Canada, at man får en indrejsetilladelse (eTA). Dette kræver at man har et pas som er gyldigt under hele rejsen. Man er selv ansvarlig for at ansøge om sit eTA, og det er eget ansvar at få gjort dette i tide.

Derudover er det påkrævet at man har en rejse- og afbestillingsforsikring. Denne er heller ikke inkluderet i prisen. Mange af jer har den sikkert allerede gennem jeres eget forsikringsselskab, men forhør jer lige hos dem.

 Hvis der er nogen yderligere spørgsmål vedrørende rejsen, er man selvfølgelig mere end velkommen til at skrive en mail til os på post@juridisk-selskab.dk.

Vi glæder os til en formidabel tur til Toronto sammen med jer!

Del denne begivenhed

bottom of page