top of page

fre. 27. nov.

|

JUS præsentere: online julebanko

JUS Præsenterer: Online Julebanko

Årets Julebanko

Registration is Closed
See other events
JUS Præsenterer: Online Julebanko
JUS Præsenterer: Online Julebanko

Tid & sted

27. nov. 2020, 19.00

JUS præsentere: online julebanko

Om eventet

November er over os! Dagene bliver kortere, vejret bliver koldere, og julen nærmer sig med hastige skridt. Normalt betyder det, at JUS åbner dørene for Julebanko - og det gør vi også i år. Det bliver bare online!

Så kom med, når Juridisk Selskab fredag d. 27. november tænder for kameraet, og trækker en masse numre over zoom.

Der kommer til at være en masse fede præmier, som sædvanligt! Præmierne vil blive offentliggjort over de næste par uger.

HVORDAN FOREGÅR DET? Arrangementet starter fredag d. 27. november kl. 19, for at deltage i banko skal man have bankoplader. Disse sælger vi i ugen op til arrangementet fra mandag d. 23. til og med torsdag d. 26. fra 10.00-12.00, samt fredag d. 27. fra 12.00-14.00 i Vandrehallen 1413-119 (det er ved siden af Aula).

Man får en pose der indeholder: 2x Bankoplader 2x Flaskeøl 2x Redbull Og for kun 20kr! Så er der til starten til en god gang banko. (Maks 1 pose pr. person) Herefter kan man tilkøbe plader for 5kr. pr plade. Køb af plader kræver JUS-medlemskab, hvorfor der skal vises enten medlemskort eller indmeldelses mail.

Der vil blive offentliggjort et link på denne begivenhed om fredagen, hvor Zoomopkaldet starter. Herefter trækker vi numrene, med hjælp fra et par stykker fra foreningsgangen, og sørger for underholdning og festlige indslag efter bedste evne undervejs. (Det er banko, I kender det)

Så sæt jer sammen med jeres 9 bedste jura-venner, tænd op for Zoom (gerne med kamera), og vær med når JUS igen i år, omend lidt alternativt, holder det fedeste julebanko!

Vi glæder os til at se jer - eller i hvert fald høre jer råbe banko!

- Jeres JUS

Del denne begivenhed

bottom of page