top of page

tors. 26. aug.

|

Aarhus

Juras RUS-fest 2021

Juridisk Selskab glæder sig til at byde alle de nye Russere på Jura velkommen med et brag af en fest!

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Juras RUS-fest 2021
Juras RUS-fest 2021

Tid & sted

26. aug. 2021, 17.30 – 27. aug. 2021, 01.00

Aarhus, bygning 1321, Bartholins Allé, 8000 Aarhus C, Danmark

Gæster

Om eventet

VELKOMMEN TIL ALLE NYE RUSSERE PÅ JURA!

 Vi har fået lov til at give jer en aften, hvor I kan få lov til at feste igennem med alle jeres nye studiekammerater, inden vi smækker jer sammen med alle de ældre studerende. Og det ser vi frem til!

BILLET

Billetten indeholder entre, mad, og én drikkevare i baren.    

Billetten koster 120 kroner, og kan købes nedenfor.  

Hvis man er vegetar/veganer, laktosefri eller glutenfri bedes man vælge vegetar billetten og udfylde sine informationer, samt følge siden og gennemføre betaling. 

OBS: Billetten kræver IKKE medlemskab af Juridisk Selskab, og er kun tilgængelig for Årgang 2021 af jurastuderende på Aarhus Universitet. 

OBS OBS: Der pålægges et servicegebyr ved betaling. Hvis dette ikke ønskes bedes man vælge manuel betaling og overføre 120 kr til Juridisk Selskabs mobilepay 12307, heri bedes man anfører "rusfest" i kommentaren.

MENU 

Menuen leveres af Jespers Torvekøkken, og byder på Kylling Korma.    Er man vegetar/veganer, ønsker glutenfri eller laktosefri, serveres der også Grøntsags Korma.    Hertil er der rissalat med urter, sprød salat med grønt samt brød og smør.

Timeplan


 • 30 minutter

  Ankomst


 • 1 time 30 minutter

  Spisning og kåring af vindere af diverse konkurrence

2 flere elementer tilgængelig

Billetter

 • RUSFEST INKL. MAD

  Denne billet giver entré til årets RUS fest for de nye jurastuderende, samt én drikkevare og én portion kylling korma med dertilhørende rissalat med urter, sprød salat med grønt, brød og smør. Billetten koster 120 kroner foruden et service gebyr på 3 kr. Billetten er ikke gyldig før betaling er gennemført.

  120,00 kr.
  +3,00 kr. Servicegebyr
  Salg slut
 • FEST INKL. MAD (VEG) (LF) (GF)

  Denne billet giver entré til årets RUS fest for de nye jurastuderende, samt én drikkevare og én portion Grøntsags korma med dertilhørende rissalat med urter, sprød salat med grønt, brød og smør. Denne billet er egnet til vegetarer, veganere samt studerende der ønsker laktosefri eller glutenfri aftensmad. Billetten koster 120 kroner foruden et service gebyr på 3 kr. Billetten er ikke gyldig før betaling er gennemført.

  120,00 kr.
  +3,00 kr. Servicegebyr
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Del denne begivenhed

bottom of page