top of page

tors. 18. nov.

|

Aarhus

Julebanko 2021

Kom med til årets julebanko, hvor du har chancen for at vinde masser af fede præmier, på en smadder hyggelig aften.

BILLETSALGET STARTER 15/11/2021
Læs mere nedenfor
Julebanko 2021
Julebanko 2021

Tid & sted

18. nov. 2021, 18.00 – 22.00

Aarhus, bygning 1321, Bartholins Allé, 8000 Aarhus C, Danmark

Om eventet

Det skete i de dage i november engang, at JUS satte julehyggen i gang!

 

Det er ved at være den tid på året hvor julepynt fylder butiksvinduerne, der udelukkende bliver spillet julemusik i radioen og mor går amok i julehygge. Men julen skydes først rigtigt i gang når JUS inviterer til vores årlige julebanko!

Så kom med når Juridisk Selskab torsdag den 18. november endnu engang trækker numre i Samfundsfaglig kantine. Dørene åbner klokken 18, hvor der vil være mulighed for at nyde en øl eller meter shots inden vi går i gang med banko klokken 20. Arrangementet varer ca i 2 timer.

Julemanden har været forbi med en stor sæk fyldt med fantastiske præmier - alt lige fra små tossede sidegevinster til store flotte hovedpræmier. 

HVORDAN FOREGÅR DET?

En billet koster en 20'er og kan byttes til en fadøl i baren. Herudover får man en bankoplade med i købet. Er en enkelt bankoplade ikke nok kan der købes flere til en 5'er pr stk. Har man ikke købt plader nok, så vil der være mulighed for at købe flere i baren.

Køb af billet kræver JUS-medlemskab, hvorfor der skal vises enten medlemskort eller indmeldelses mail. Der er et begrænset antal billetter og disse sælges efter først til mølle princippet.

I baren står vi klar med årets hyggeligste menu: 12 shots for 100,- 10 SMÅ JULESHOTS TIL 50,- Fadøl 20,- Cider 30,- Juleøl 20,-

Under arrangementet vil der være mulighed for at deltage i forskellige små konkurrencer, så tag din læsemakker under armen, træn bordbajer og gør dig klar til en aften fyldt med fede præmier og en masse julehygge. 

Billetsalget foregår mandag-torsdag kl. 11.45- ca. 12.15 i kantinen. 

JUS elsker julen og julebanko. Vi glæder os derfor til at se vores medlemmer til årets hyggeligste aften!

Del denne begivenhed

bottom of page