top of page

ons. 27. okt.

|

Aarhus

Gorrissen Federspiel x JUS: Bæredygtig Transformation

Kom på studiebesøg her i Aarhus, og bliv klogere på arbejdet med bæredygtig transformation hos både danske og internationale klienter, når Juridisk Selskab inviterer til studiebesøg i samarbejde med Gorrissen Federspiel!

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Gorrissen Federspiel x JUS: Bæredygtig Transformation
Gorrissen Federspiel x JUS: Bæredygtig Transformation

Tid & sted

27. okt. 2021, 17.00 – 19.00

Aarhus, Silkeborgvej 2, 8000 Aarhus, Danmark

Gæster

Om eventet

Den bæredygtige agenda har fuld fart på i de fleste brancher. Det mærkes naturligvis også hos Gorrissen Federspiel, hvor efterspørgslen på juridiske ydelser inden for energi, reguleringer, bæredygtige investeringer og lignende områder i den grad stiger.

Der inviteres derfor indenfor til en snak om, hvordan klienter hjælpes med at omstille sig til den bæredygtige æra – det inkluderer alt lige fra regulering på plastikposer til færgetrafik på grøn energi.

Der gives et indblik i nogle af de sager, som Gorrissen Federspiel arbejder på, og du vil blive indviet i nogle af de nyeste tendenser inden for bæredygtig transformation.

På besøget vil du møde:

• Partner, Gitte Dehn Lansner, giver en introduktion til, hvordan Gorrissen Federspiel hjælper klienter med at omstille sig til den bæredygtige æra.

• Managing Counsel, Christina Rahbek, fortæller om, hvad der rører sig på ESG fronten fra virksomheders juridiske perspektiv.

• Managing Counsel, Tina Herbing, fortæller om sustainability links i låneaftaler.

• Juridisk konsulent, Bethanie Jones, fortæller om ”Poseidon Principles” et initiativ inden for grøn finansiering i shippingindustrien.

• Juridisk konsulent, Jacob Sandholt, fortæller om tendensen og årsagerne bag Power Purchase Agreements, et koncept der blandt andet omhandler salg og køb af strøm.

• Advokat, Aleksander Winblad, giver en introduktion til grønne byggerier og den udvikling som sektoren lige nu gennemgår med fokus på bæredygtighed i både materialer, energiforbrug og drift.

Der kan stilles spørgsmål undervejs, og efterfølgende er det muligt at tale med både oplægsholdere og medstuderende, når vi byder på forfriskning og vin!

Såfremt du ønsker det, vil det være muligt at deltage til studiebesøget online. Vælg den pågældende billet, nedenfor, alt efter om du ønsker at deltage fysisk eller online. Vær opmærksom på at der kun er 50 fysiske pladser tilgængelige, men alle har mulighed for at deltage online! Hvis du vælger at deltage online, venligst vælg online billetten, du vil modtage linket til webinaret på din e-mail på et senere tidspunkt. 

Vi glæder os til at se dig!

Billetter

 • Studiebesøg (fysisk)

  Denne billet giver adgang til fysisk studiebesøg ved Gorrissen Fiederspiel den 27. oktober 2021 kl. 17-19.

  0,00 kr.
  Udsolgt
 • Studiebesøg (online)

  Denne billet giver mulighed for at deltage i besøget, ved Gorrissen Fiederspiel, den 27. oktober 2021, online.

  0,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Del denne begivenhed

bottom of page