top of page

ons. 01. sep.

|

Aarhus

Comedy med Mikkel Klint Thorius

Kom med til en hyle morsom aften og giv Corona baghjul!

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Comedy med Mikkel Klint Thorius
Comedy med Mikkel Klint Thorius

Tid & sted

01. sep. 2021, 16.00 – 20.15

Aarhus, bygning 1321, Bartholins Allé, 8000 Aarhus C, Danmark

Gæster

Om eventet

Kære årgang 2020!

Det har været et mærkeligt første år på jura, og vi vil gerne give jer en god velkomst på verdens bedste studie! 

 Derfor vil JUS gerne invitere jer til stand-up med Mikkel Klint Thorius og mad d. 1. september. Der er begrænset antal pladser, men til gengæld er der gratis mad og en sodavand til alle jer som kommer.  Når I bestiller billetter vil det være muligt, at bestille til både dig selv og op til tre af dine studiekamerater. I skal bare være opmærksomme på, at I alle skal være medlem af Juridisk Selskab for at deltage i begivenheden. 

Program: 

Kl. 16-16:45: Ankomst 

Kl. 17:00: Mikkel Klint Thorius går på 

Ca. kl. 17.30: Der serveres sodavand og mad til de deltagende studerende. Det vil være muligt at købe ekstra drikkevare. 

Kl. 20: Tak for i aften.

Mikkel Klint Thorius startede med at optræde med stand-up i gymnasiet og allerede som 20-årig nåede han finalen i DM i Stand-up. Han er vinder af Comedy Fight Club i 2017, var nomineret til Talentprisen 2017 ved Zulu Comedy Galla, og debuterede samme år med sit første onemanshow ”Hvid Skyld”. I februar 2020 havde han premiere på Bremen Teater på sit andet onemanshow: ”Vanvittigt”, som han endelig kom i mål med i juli 2021. I foråret 2021 var hans små kommentarer om stort og småt fast indslag i ”En Slags Nyheder”, som blev vist på TV 2 Zulu.

PRAKTISK INFORMATION: 

Billetter: 

Billetter skal købes nedenfor. Det er muligt, at “købe” billet til dig selv og op til tre venner.

Medlemsskab: Hvis I ikke allerede er medlem, er det muligt for jer at melde jer ind her på vores hjemmeside - https://www.juridisk-selskab.dk/indmeldelse. Hvis du blot er tilmeldt når du “køber” billetten, er det muligt at deltage i begivenheden.

OBS: Hvis alle billetter ikke er udsolgt pr. 30/8, vil det være muligt for studerende fra andre årgange at tilmelde sig begivenheden.

OBS igen: Det er muligt at gå over til revyen efter Mikkel Klint Thorius har optrådt og I har fået mad. Dette således at I kan nå både at deltage i comedy arrangementet og revyne. 

Timeplan


 • 15 minutter

  Dørene åbner


 • 30 minutter

  Mikkel Thorius Klint går på

3 flere elementer tilgængelig

Billetter

 • Årgang 2020

  Denne billet er forbeholdt studerende der startede på jurastudiet på Aarhus Universitet i 2020. Billetten giver adgang til showet, samt ret til mad og én sodavand.

  0,00 kr.
  Salg slut
 • Andre Årgange

  Denne billet er forbeholdt studerende på jurastudiet på Aarhus Universitet, som er medlem af Juridisk Selskab. Billetten giver adgang til showet, samt ret til mad og én sodavand.

  0,00 kr.
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Del denne begivenhed

bottom of page