top of page

lør. 12. feb.

|

Thorvaldsensgade 33

Årsfesten 2022

Kom med når JUS inviterer til årets gallaaften inkl. 3-retters menu, øl, vin og vand ad libitum samt underholdning og dans til den lyse morgen.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Årsfesten 2022
Årsfesten 2022

Tid & sted

12. feb. 2022, 17.00 – 13. feb. 2022, 02.00

Thorvaldsensgade 33, Thorvaldsensgade 33, 8000 Aarhus, Danmark

Gæster

Om eventet

Kære jurastuderende,

Kom med når JUS igen byder til årets gallafest i Turbinehallen, hvor alle jura-studerende samt nye og gamle bestyrelsesmedlemmer af JUS er inviteret til at tilbringe aftenen i fantastisk selskab med vores gæster fra de nordiske landes jura-studier.

Skal hende eller ham den søde derhjemme med til en rigtig jura-fest, er det nu muligheden byder sig! Flirts, kærester, partnere og ægtefæller er nemlig mere end velkomne!

Hele aftenen vil byde på festlige indslag og storslåede taler. Der vil være lækker 3-retters menu med dertilhørende øl, vin og vand, drinks og natmad.

Såfremt restriktionerne ikke muliggør afholdelsen af årsfesten, bliver alle pengene ført retur.

Ved tilmelding kan man angive ønsker til bordplan. Der kan sidde imellem 7 og 9 personer pr. bord. Det er nok, at blot en person angiver bordet med de øvrige personers fulde navn. 

Billetter kan købes nedenfor. Vær opmærksom på at sidste dag for køb af billet er den 28. januar. 

Vælg den billettype som passer, hvis du er nuværende jurastuderende og medlem af JUS, og gerne vil have din kæreste (eller anden) som ikke er JUS-medlem med skal du derfor vælge en 'jurastuderende' billet og en 'andre'. 

Vi glæder os til at se dig til et brag af en aften sprængfyldt med lækker mad, god musik og formidabelt selskab.

Vi ses!

Billetter

 • Jurastuderende

  Billettype 1 - nuværende jurastuderende, som er medlem af Juridisk Selskab (skal være indskrevet på studiet på nuværende tidspunkt). 500 kr. Oplysninger: - Navn, e-mail, semester og studienummer - OBS: Databasen tjekkes, så angiv de samme oplysninger som ved tilmelding. Generel info: - Såfremt restriktionerne ikke muliggør afholdelsen af årsfesten, bliver pengene, minus service gebyr, ført retur. Billetten inkl. 3-retters menu og fri øl, vand og vin.

  510,00 kr.
  +12,75 kr. Servicegebyr
  Salg slut
 • Andre

  Billettype 2 - andre, herunder tidligere studerende, ledsagere og øvrige. Generel info: - Såfremt restriktionerne ikke muliggør afholdelsen af årsfesten, bliver pengene, minus service gebyr, ført retur. - Ved tilmelding kan man angive ønsker til bordplan. Der kan sidde imellem 7 og 9 personer pr. bord. Det er nok, at blot en person angiver bordet med de øvrige personers fulde navn. - Billetten inkluderer tre retter middag og fri vin, øl og sodavand under middagen.

  715,00 kr.
  +17,88 kr. Servicegebyr
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Del denne begivenhed

bottom of page