top of page

lør. 13. feb.

|

Turbinehallen

AFLYST - JUS præsenterer: Årsfest 2021

En uforglemmelig aften

Registration is Closed
See other events
AFLYST - JUS præsenterer: Årsfest 2021
AFLYST - JUS præsenterer: Årsfest 2021

Tid & sted

13. feb. 2021, 18.00

Turbinehallen, Kalkværksvej 12, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Kære jurastuderende,

Så er det endelig blevet den tid, hvor vi igen kan se frem mod årets mest glamourøse fest, på den anden side af vintereksaminerne - nemlig årsfesten!

JUS byder op til gallafest i Turbinehallen, hvor både alle jura-studerende samt nye og gamle bestyrelsesmedlemmer af JUS er inviteret til at tilbringe aftenen i fantastisk selskab med vores gæster fra de nordiske landes jura-studier. Skal din bedre halvdel derhjemme heller ikke gå glip af denne fantastiske aften? Tag endelig ham/hende under armen, for kærester, partnere og ægtefæller er nemlig mere end velkomne. 

Tuxedo-bandet spiller traditionen tro op med Jazz under festen. Hele aftenen vil byde på festlige indslag og taler. Der vil være lækker 3-retters menu med dertilhørende øl, vin og vand, som vil blive serveret ad libitum under middagen. Cocktails og drinks kan tilkøbes i baren.

Menuen bliver en lækker 3 retters, og hold øje med siden det næste stykke tid, hvor den konkrete menu vil blive offentliggjort! Vi kan naturligvis tage højde for alle slags allergener. Send en mail til os såfremt dette er aktuelt.

Aftenen afsluttes iøvrigt med lidt natmad i form af hotdogs.

Vi glæder os til at se dig til et brag af en aften sprængfyldt med lækker mad, god musik og formidabelt selskab.

__________________________________________

Lokation: Turbinehallen, Kalkværksvej 12, 8000 Aarhus C

Tidspunkt: 13. februar 2021, kl. 18.00

Dresscode: Herrer: Jakkesæt eller smoking Damer: Lange kjoler

Prisen for hele herligheden er: Studerende JUS-medlemmer (inkl. alumne JUS): 495 kr. Ikke-studerende/Ikke-JUS-medlemmer: 695.

Tilmelding sker ved betaling af kuvertprisen til: Reg.nr: 5074 Kontonummer: 0001148907 På bankoverførslen bedes du notere: Navn + "Årsfest".

Når I har betalt bedes I sende en mail til post@juridisk-selskab.dk hvori I skriver eget navn, eventuelle ønsker til bordplan samt eventuelle allergener/vegetarer/veganere. Der kan sidde 8-9 personer ved hvert bord. Vi tager forbehold for, at vi muligvis ikke kan opfylde alle ønsker eller ændre i bordplanen, hvis nødvendigt som følge af skiftende coronarestriktioner og praktisk planlægning. - men vi gør selvfølgelig vores aller bedste for at det hele går perfekt op! SIDSTE FRIST for betaling samt ønsker til bordplan: 16. januar 2021. Men tilmelding er først til mølle, såfremt der bliver sat et maks antal på ift. restriktionerne, så skynd jer at få sendt jeres tilmelding afsted.

Er der yderligere spørgsmål omkring årsfesten, så skriv til os via vores kontaktformular her på hjemmesiden. Alt tilmelding foregår dog KUN over vores mail.

Alle COVID-19 restriktioner overholdes til arrangementet. Kan vi på grund af restriktionerne ikke gennemføre arrangementeret refunderes forudbetalt kuvertpris.

Vi glæder os til at se jer! - Jeres JUS 

Del denne begivenhed

bottom of page