fre. 29. okt.

|

København

Københavnertur

Sæt kryds i kalenderen fredag d. 29 oktober 2021. Her tager JUS til København med spændende studiebesøg, og masser af hygge, på programmet.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Københavnertur

Tid & sted

29. okt. 2021 05.45 – 23.15

København, København, Danmark

Om eventet

Kom med på en spændende tur til København når JUS inviterer på dagstur med spændende studiebesøg.

Det første du skal være klar på er, at du skal stå sindssygt tidligt op, så vi får det mest mulige ud af dagen. Bussen kører fra uni (nærmere location tba) kl. 05:45 sharp og vi er hjemme ca. kl 00:00.

Det er selvfølgelig vigtigt at tilføje, at der er gratis morgenmad og kaffe i bussen!

For dagen er højdepunkterne besøg hos advokatkontoret DAHL, Dansk Industri (DI) og et besøg hos vores samarbejdspartnere, advokatkontoret Plesner. Hos alle stederne vil vi få indsigt i den juridiske verden efter studietiden.

Alt hvad der sker imellem disse tidspunkter, kan du se på tidsplanen her på siden.

BEMÆRK! Programmet er vejledende, hvilket betyder, at et mere opdateret og fast program kommer, når vi nærmer os finurlighederne.

Fra kl. 18, hvor der er planlagt fri leg, anbefaler vi, at vi alle finder et sted, hvor vi kan spise noget aftensmad sammen (på egen regning), og i samlet flok drager mod bussen ca. kl. 20:00 - dette er selvfølgelig valgfrit.

Tilmelding foregår ved at trykke deltager på fb-begivenheden her: https://www.facebook.com/events/945412126189020/?ref=newsfeed , og derefter sende en mail til post@juridisk-selskab.dk, med dit fulde navn, telefonnr. og semester. Der er i alt 50 pladser. Pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Hele turen er naturligvis fuldkommen GRATIS!

OBS: Arrangementet er kun for JUS-medlemmer, hvorfor der kræves et gyldigt medlemskab for at deltage.

Vi glæder os til at se jer!

Timeplan


  • 4 timer

    Bussen kører fra AU


  • 2 timer

    Besøg ved DAHL Advokatfirma

6 flere elementer tilgængelig

Del denne begivenhed